Borduur Secrets

Wiki Article

Door deze punten in acht te nemen, zorg ik ervoor dat je geborduurde kleding er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Damaris denkt echt satisfied je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede doorway gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden more than het resultaat.

Super fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens 5 producten laten testen met borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Heel blij achieved het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede service :D Zeker aan te raden

Houd rekening met de plaatsing: ik bepaal zorgvuldig waar je het borduurwerk wilt hebben. Populaire plekken zijn de borst, mouw of rug.

Heel blij met het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede company :D Zeker aan te raden

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig fulfilled het maken van een cosplay uit een bepaalde sport en heb de hoodie bij haar kunnen laten read more bedrukken.

Tremendous snelle services en phrase naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij satisfied de shirts die ik besteld heb!

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Tremendous fijn!

gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van (reclame) boodschappen op verschillende soorten textiel. Bij ons kunt u terecht voor alles wat geborduurd en bedrukt kan worden.

Tremendous snelle support en term naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij met de shirts die ik besteld heb!

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen door de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden fulfilled het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Ik experienced maar een kleine opdracht, maar gelukkig geen probleem. Snelle en prettige communicatie. Er werd superfijn meegedacht en het resultaat is echt heel mooi en was ook snel klaar! De prijs is helemaal prima. Leuk en gezellig persoon ook.

Report this wiki page